Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Gezellig tafelen in een familiale sfeer?

Dit kan in restaurant De Degustatie! We bieden u de heerlijkste gerechten in een huiselijke sfeer en dit in een aangenaam decor. U wordt er steevast bediend door een grote glimlach en verwend met de meest verse producten!

Restaurant

In ons restaurant geniet u van overheerlijke gerechten aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en dit in een prachtig decor middenin een familiale sfeer. Op zoek naar een goed restaurant in Oostmalle? Dan vormt De Degustatie the place to be!

Lunch

Geen zin om zelf te koken tijdens de middag? Op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakenlunch? Of zoekt u een gezellige tussenstop tijdens uw dagje shoppen? Ons restaurant in Oostmalle biedt precies wat u zoekt: lekkere knabbels en babbels in een gezellig decor.

Ontbijt

Niets zo gezelligers dan een ontbijtje onder vrienden en familie of romantisch met zín tweetjes! In ons restaurant in Oostmalle geniet u alvast van heerlijke verwennerijen als een verse fruitsap of een dampende kop koffie, een mals stukje brood en smakelijke toespijs!
Specialiteiten

Tafelen in familiale sfeer? Voel u thuis in ons restaurant in Oostmalle!

Indien u op zoek bent naar een sfeervolle setting om een maaltijd te verorberen, bent u aan het goede adres bij ons restaurant in Oostmalle, De Degustatie. Hier kunt u terecht op eender welk moment van de dag, van ís morgens vroeg voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, Ďs middags voor een aangename lunch, tot ís avonds voor een parel van een diner.

In het voorjaar van 2017 verhuist De Degustatie naar een nieuwe locatie Turnhoutsebaan 154 in Oostmalle , ons doel blijft hetzelfde: lekker eten serveren en de mensen verwennen, toch zullen we zorgen dat er een tal van troeven zijn die het nog beter maken.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons op facebook


In ons restaurant in Oostmalle tafelt u in een mooi decor, waar een hartelijke en huiselijke sfeer heerst. U wordt er met open armen ontvangen door Lieven, die je in een vingerknip thuis doet voelen dankzij haar eeuwige glimlach en gezelligheid. Hans, haar echtgenoot, verzorgt in de keuken gerechten overladen met verse producten. Bovendien wordt u verwend door kleine extraatjes, die uw smaakpapillen vast en zeker zullen beroeren.

Dit jong en dynamisch echtpaar bezorgen u de familiale sfeer waarnaar u op zoek bent, ideaal voor jong en oud. U kunt er genieten van een overdekt terras voor rokers, een grote parking aan de overkant van het restaurant, een behaaglijk interieur en uiteraard voornamelijk van hemelse gerechten met op en top verse ingrediŽnten. Ons restaurant in Oostmalle en het bijhorende totaalpakket zal u dus zeker kunnen bekoren!

Tafel aan de ideale prijs-kwaliteitverhouding in uw restaurant in Oostmalle

In ons restaurant in Oostmalle wordt u met de grootste toewijding bediend. U wordt er te allen tijde met een glimlach behandeld, wat ook uw wensen en vragen mogen zijn. Verwennerijen komen u hier langs alle kanten tegemoet: een optimale klantenservice in de zaal en dagverse kookkunsten in de keuken! Wenst u ook eens culinair verwend te worden en dit aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding? De Degustatie geeft zowel uw ogen als uw buikje de kost!

Het sfeervolle kader, het stijlvolle interieur en de huiselijke stemming zorgen voor de perfecte eetgelegenheid. Een heerlijk vleesgerecht, een vegetarische menu of een lekkere visschotel? Bij ons restaurant in Oostmalle vindt u gegarandeerd iets naar uw smaak. Iedereen is welkom, gaande van jonge koppeltjes tot lieve families, van zakenlui tot zij die alleen wensen te tafelen.

Bent u dus op zoek naar een restaurant in Oostmalle? Komt dan zeker De Degustatie een bezoekje brengen. U voelt zich hier onmiddellijk thuis en u wordt er verwend door alle mogelijke verwennerijtjes! U kan ons steeds contacteren via onze vaste lijn met als nummer +32 311 82 44 of via het e-mailadres dedegustatie@skynet.be. We trachten zo u zo spoedig mogelijk verder te helpen.
© 2014-2017 Restaurant - De Degustatie
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Restaurant - De Degustatie
Dorpsplaats 19
2390 Malle
Tel.: +32 33118244
Contacteer ons